Qui som

Qui som

Talls i més és una empresa dedicada a la producció de Quarta Gamma (IV Gamma).

Patates de quarta gamma (IV gamma), fruites i verdures fresques d'alta qualitat pelades, rentades, tallades i envasades de manera que es garanteix la conservació de la frescor natural dels productes.

La Quarta Gamma optimitza els recursos en les grans cuines. Permet que s'inverteixi menys temps en la preparació del producte fresc, s'evita la minva i s'assegura sempre el mateix tall.

Els nostres clients són fabricants de productes alimentaris, hostaleria, càterings i botigues al detall. La distribució al canal HORECA es fa mitjançant l'empresa KIMONFRUITS, SL pertanyent al mateix grup empresarial.

A Talls i més personalitzem el tipus de tall assegurant exclusivitat als nostres clients i adaptabilitat a les seves necessitats.

Les nostres instal·lacions són d'última generació seguint rigorosament totes les normatives sanitàries i de seguretat laboral, així com, de manteniment de la cadena de fred.

Estem ubicats a Mercabarna (Barcelona), el que ens permet que totes les fruites i verdures que utilitzem siguin de màxima qualitat i frescor.

La nostra producció es divideix en dues àrees diferenciades:

  • Planta de producció de patata de quarta gamma (IV gamma) i ceba. Moderna cadena en la qual elaborem tot tipus de talls de patates i cebes.
  • Mòdul manual on s'elaboren tot tipus de pelats i talls de fruites i verdures de manera manual o semiautomàtica.

Som empresa col·laboradora en la inserció laboral de persones amb discapacitat al mercat ordinari de treball mitjançant l’Equip d’Assessorament Laboral-EAL de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. www.bcn.cat/accessible